Ring oss i dag!

416 60 693


Håndtering av trevirke

Din samarbeidspartner


Vi har allsidig faglig bakgrunn innen trefelling, skogsdrift med taubane, skogrydding, flishugging, linjerydding, kantrydding og traserydding i. Vi utfører for det meste jobber for kraftbransjen, skogeiere og veiutbyggere, men tar også på oss andre oppdrag. Vi kommer til der andre må melde pass, og vet hvordan vi tar hensyn til kabler, ledninger og områder som er for små til at treet kan felles i sin helhet


Vange Hogst og Rydding har eit samarbeid med Nordisk Naturpleie som er eit firma som har over 15 års erfaring med klatring og seksjonering av vansklege og store tre, beskjæring og styving. Få jobben fagmessig og sikkert utført.

Trefelling

Felling av trær kan være risikofylt og vanskelig. Gjøres det på gal måte kan det føre til både materielle skader og personskader. Ofte kan området rundt være for lite til at treet kan felles i full lengde. Da er det nødvendig med seksjonsfelling eller demontering. Vårt motto: Ingen trær er umulig for fagfolk, innebærer at vi påtar oss enhver fellejobb! Er det kabler og ledninger er det ikke et hinder for oss!

Skogrydding

Skogrydding kan være et krevende arbeid, og i ulendt terreng er det viktig at arbeidet blir gjort på en profesjonell måte. Vange Hogst og Rydding i Vik i Sogn er eksperter på trevirke - skogsrydding, linjerydding, kantrydding og traserydding.

Kontakt oss når du trenger skogsrydding på Vestlandet.

Skogeiere

Vi skjøtter din skog som om den var vår egen. Med spesialkompetanse på trevirke, trær, sykdom hos trær og klatreteknikker, sørger vi for at du får valuta for pengene og en kvalitetssikker tjeneste!
Vi disponerer utstyr som er tilpasset vår virksomhet slik som forskjellige sager, seler og sikringsutstyr. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prisforespørsel!

Hjemmeside opprettet av