Ring oss i dag!

416 60 693


Ekspert på tømmer

Vi tar vare på miljøet!


Vår virksomhet er motivert av å gjøre en sikker og effektiv jobb. Vi er spesialister i skogrydding under høytspentledninger, men tar også på oss andre oppgaver innen skogrydding. Vange Hogst og Rydding har lang ekspertise innen faget, du vi utfører jobben til avtalt tid. Vi utfører først og fremst jobber for kraftbransjen, skogeiere og veiutbyggere, men tar også på oss andre oppdrag. Kontakt oss i dag for et uforpliktende prisoverslag! Vi kommer gjerne på befaring til deg.

Sikkerhet

Vi setter sikkerhet i høysetet enten om det er beskjæring, håndtering av tømmer eller trefelling. Trefelling er ofte risikofylt og bør overlates til profesjonelle for å unngå skader på trær og mennesker! Vange Hogst og Rydding har den ekspertisen som skal til for at dine trær og ditt tømmer håndteres på beste måte.

Sertifikater

Daglig leder av Vange Hogst og Rydding har 20 over års erfaring erfaring og ekspertise innen faget. Bedriften har også god HMS kompetanse, og er kjent for sin gode personalpolitikk. Her er noen av daglig leders utmerkelser:


- Godkjent kurs i skogbruksteknikk "Aktivt Skogbruk"
- Autoriasjonsbevis for bruk av plantevernmiddel
- Maskinførerkurs
- Godkjent HMS kurs for øverste leder
- HMS plan
- Medlem av Sogn Bedriftshelsetjeneste
- Sikerhetskort "MESTA"

- Godkjennt “Sellihca Qualification”

Miljø

Å bevare miljøet i er et kjerneområde hos oss. Vi følger Levende Skog Standard som er utarbeidet med hensyn til et bærekrafitg skogbruk i Norge. Har du spørsmål om tømmer eller trefelling, kom gjerne innom før en hyggelig fagprat i Vik i Sogn

Hjemmeside opprettet av